Monteur gezocht

Redrock Kuilhappers

Naar overzicht redrock kuilhappers

Redrock Kuilhapper met hefmast


Voor aanbouw in de 3-punts hefinrichting levert Redrock een komplete lijn Alligators met hefmast. De werkbreedte van deze Alligator serie begint met 157 cm. en loopt door tot 200 cm. Daarnaast zijn er verschillende snij-openingen leverbaar, te weten 85, 100 of 130 cm. Door het gebruik van een hefmast kan er kuil uitgehaald worden tot een hoogte van ruim 3m. Bij gebruik van een hydraulische topstang neemt de uithaalhoogte nog iets toe.

De Alligator serie met hefmast wordt standaard afgeleverd met een handbediend ventielblok en een hydraulische afschuiver. Tevens is er standaard een snelkoppelstang aanwezig zodat de happer gemakkelijk aan de trekker gekoppeld kan worden. Als extra is elke Alligator met hefmast uitgerust met een tweede aankoppelmogelijkheid waarmee de happer dichter op de trekker aangebouwd kan worden. Hierdoor wordt de gewichtsverdeling tov de trekker iets gunstiger.

De Alligator type 157 t/m 140 en Telegator 180 en 200 zijn voorzien van 1 hefmastcilinder. Vanaf Alligator type 160 zijn standaard 2 hefmastcilinders gemonteerd. De hefmastlengte van de Alligator 157 en 177 bedraagt 240 cm., bij de Alligator 140, 160, 180, 200 en bij de Telegator serie bedraagt de hefmastlengte 200 cm. Als optie kunnen de Alligator 157 en 177 tevens met de kortere hefmast van 200 cm. uitgevoerd worden.

Optioneel zijn de hefmast machines ook uit te voeren met een afstandsbediening via zgn bowdenkabels of via een een elektrische bediening.

Haybuster

Amerikaanse fabrikant van strohakselaars en CCM machines voor de professionele gebruiker!

Siloking

Duitse degelijkheid! Hoogwaardige verticale mengtechniek, van een 3 m3 wagen tot een complete lijn zelfrijders.

Redrock

De Ierse kuilhapperspecialist! Uitkuilen met bewezen techniek van de fabrikant met ervaring! Ook sterk in mestpompen.

Teagle

Engelse fabrikant van stro- en silagehakselaars. Ook voor het malen van stro voor pluimvee- of ligboxenstooisel.

Wohltman

De strooiselverdeler voor zowel lichte als zware producten. Ook geschikt voor gescheiden mest of digistaat.

Case IH

Een lange traditie van leiderschap - Power by tradition!

Manitou

Een complete lijn van verreikers voor de bouw en landbouw.

Weidemann

Uw partner met kennis, ervaring en vooruitstrevende techniek!

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -